Jangan Tunggu Nanti Menyesal Tiada Guna

CellMaxx-Malaysia-Online

Jangan Tunggu Nanti Menyesal Tiada Guna

Ramai antara kita yang takut untuk berjumpa doktor. Ada juga yang malas nak ambil masa untuk melakukan pemeriksaan sebab sibuk dan tak ada masa. Kedua tindakan ini adalah amat merugikan.

Sebab sakit itu datang tanpa kita duga dan kita jangka. Kita perasan tapi kita biarkan. Kita asyik tunggu dan berharap tiada apa apa yang akan berlaku. Akhirnya.. dah terlambat. Tak ada rawatan ajaib yang boleh menyembuhkan dalam sekelip mata.

Tolonglah diri anda, dan sayangi keluarga anda. Jangan tunggu bila sakit baru nak ke klinik atau hospital. Buatlah pemeriksaan kesihatan dan amalkan CellMaxx sebagai suplimen terbaik.

InsyaAllah, menjauhi kita dari penyakit-penyakit bahaya seperti jantung, darah tinggi, kencing manis dan kanser.

‪#‎CellMaxxMalaysia‬
‪#‎RawatanStemSel‬
‪#‎RahsiaTulangSumSum‬

,

8 Responses to Jangan Tunggu Nanti Menyesal Tiada Guna

 1. dhiana August 14, 2015 at 8:20 PM #

  macam mana nak beli produk ni

 2. solihin mohamed January 1, 2016 at 2:30 AM #

  cellmax ni boleh ke kecutkn ketumbuhan di dlm tekak..bkn tyrod..boleh ke dgn yg dihasilkn oleh sum sum ..dan mampu ke membaiki ketumbuhan itu

  • Miey Ahmad January 7, 2016 at 6:20 PM #

   Saya dah email tuan. T kasih

 3. railin enggau February 2, 2016 at 4:01 PM #

  hi.. saya pesakit achalasia cardia. sy sdh d bedah pd 8hb.1.2016.. tp mslhnya esofagus saya masih lemah dan tidak mampu menolak mknan terus ke stomach. skg masih mkn yg soft diet. blh ka celmax kuatkn kembali peristalsis esofagus saya?

  • Hen May 13, 2016 at 2:37 PM #

   Boleh sangat di galakan

 4. rokhiyah binti said May 18, 2016 at 3:16 PM #

  Akum,
  kakak saya sakit kencing manis hampir 15 tahun. Kini dah tahap kritikal . setiap hari kena inject insulin sendiri di rumah. Keadaan kakak makin teruk sejak 2-3 tahun. samada hypo atau sebaliknya berlaku 2-3 kali sebulan.
  Soalan saya: Bagaimana cellmaxx boleh membantu meringankan masalah ini.
  Harap mendapat maklumbalas segera dari pihak tuan.

  • Miey Ahmad May 23, 2016 at 4:32 PM #

   W’salam Puan Rokhiyah

   Ya insyaAllah boleh membantu. Sebab peranan utama cellmaxx ini adalah untuk merangsang pengeluaran stem sel atau sel induk dari dalam tulang sum sum untuk merawat sel yang rosak atau mati. Selain itu, ia juga mengandungi berpuluh puluh nutrien, enzim dan vitamin yang diperlukan oleh tubuh untuk kesihatan yang optimum. Setakat ini daripada 10 orang pembeli cellmaxx yang mempunyai masalah kencing manis, 9 darinya akan memberikan feedback yang positif. AFA cellmaxx ini dikenali juga sebagai SUPERFOOD yang terbaik didunia dan terdapat lebih 300 journal dan kajian perubatan dibuat mengenainya oleh pakar dan saintis. Untuk maklumat lanjut puan boleh hubungi atau whatsapp Pn Miey Ahmad 014 526 0639.

Leave a Reply